mortgage

Exclusive Ibiza hypotheken

Hypotheek Advies voor onroerend goed op Ibiza.

Sinds Mortgage Direct 10 jaar geleden begonnen is met het aanbieden van hypotheek advies in Spanje, is het aantal niet-residenten die in Ibiza onroerend goed kopen, meer dan verdubbeld en het eiland is uitgegroeid tot een luxe bestemming voor groot-vermogende particulieren. Doordat Ibiza een steeds betere reputatie krijgt, zien we een sterke stijging van de hypotheekaanvragen van inwoners van Hong Kong, Singapore en de Verenigde Arabische Emiraten, alsmede de Verenigde Staten en Canada.

 

Volgens gegevens gepubliceerd in april 2016 door de onafhankelijke taxateur, TINSA, is de gemiddelde prijs van woningen (nieuwe en tweedehands) in Spanje als geheel stabiel gebleven in maart 2016 - terwijl er jaarlijks een stijging van 0,8% is waar te nemen - waarmee de totale stijging in de eerste drie maanden van dit jaar op 2,2% uitkomt. De 'Balearen en de Canarische eilanden' en de 'mediterrane kust' waren de twee geografische gebieden door TINSA geobserveerd waar de grootste jaar-op-jaar prijsstijging is waar te nemen, in beide gevallen 4,3%.

 

Er zijn nu regelmatig artikelen over Ibiza in de internationale pers en onroerend goed tijdschriften, met inbegrip van de lifestyle secties van de Britse kranten, zoals The Times en The Financial Times. Volgens Suzi Dixon van The Telegraph, heeft de toename van het aantal nieuwe steden die nu vliegen naar Ibiza, ook een reële impact op de groei van het eiland.

Sterke en aantrekkelijke luxe onroerend goed markt

De luxe onroerend goed markt kent de snelste prijsstijgingen. Mortgage Direct werkt met tal van high-end makelaarskantoren rondom Spanje en volgens de marktonderzoeken van Lucas Fox, is er een 23,6% jaar-op-jaar stijging van de prijzen voor luxe onroerend goed op Ibiza. De huurmarkt in Ibiza is het sterkst in Spanje en dit heeft een domino-effect op de prijzen en de vraag naar luxe woningen.

 

Gegevens die het ministerie van ontwikkeling onlangs heeft vrijgegeven tonen aan dat de verkoop van luxe huizen in Ibiza momenteel 16% van de totale verkoop in Spanje vertegenwoordigd, dat onderstreept nogmaals het belang van deze markt. Ibiza was gedurende de afgelopen jaren altijd een van de sterkste markten voor Mortgage Direct in Spanje en deze trend zet zich voort.


Ibiza Island


Hypotheek proces

Op het gebied van hypotheken om onroerend goed te kopen op het eiland, profiteren onze klanten van de contacten die wij hebben opgebouwd in de afgelopen 10 jaar. We hebben ontdekt dat het hebben van bancaire contacten op het vasteland, evenals op het eiland, ons in staat stelt om te onderhandelen over aantrekkelijkere voorwaarden voor onze klanten dan er normaal beschikbaar zijn als de klant zelf de bank benaderd of via andere tussenpersonen.

 

Zodra de hypotheek is goedgekeurd met onze bancaire contacten, wordt daarna de taxatie uitgevoerd met de lokale, onafhankelijke taxateur in Ibiza (erkend door de Bank van Spanje). Zodra de datum voor de de notaris en de voltooiing zijn geregeld, de hypotheek fondsen overgemaakt naar de lokale bank, kunnen klanten verdere bankzaken met de dichtsbijzijnde lokale bank afwikkelen.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Neem contact met ons op, als u meer wilt weten over onze exclusieve Ibiza hypotheek deals of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Binnen 48 uur neemt een van onze onze adviseurs contact met u op

Waarom gebruik maken van Mortgage Direct bij het kopen van onroerend goed in Ibiza


 • Exclusieve hypotheek voorwaarden zijn niet mogelijk met de locale bankkantoren
 • We organiseren al 10 jaar hypotheken op het eiland en we kennen de markt binnenstebuiten
 • Wij kennen de beste advocaten van het eiland en dat is erg belangrijk, vooral wanneer u een landelijk gelegen onroerend goed wilt kopen.
 • We hebben speciale afspraken met een aantal banken waarbij wij taxaties zelfstandig kunnen instrueren
 • We zijn gespecialiseerd in bemiddeling voor premium klanten (met inbegrip van klanten die wonen in Hong Kong, Singapore, de Verenigde Arabische Emiraten, de Verenigde Staten en nog veel meer ...)
 • Wij bieden Engels en Nederlands sprekende adviseurs van wie enkelen ook kunnen communiceren in het Spaans, Portugees en Duits
 • We hebben ook private banking contacten en kunnen op maat gemaakte hypotheek oplossingen voor groot-vermogende klanten afsluiten
 • Wij werken samen met veel van de top makelaars op het eiland, waardoor onze klanten een grotere mate van vertrouwen ervaren om onze service te gebruiken


 • "Katherine (van Mortgage Direct) heeft me geholpen een hypotheek in Spanje te verkrijgen, gedurende een economische crisis in Spanhe. Zij heeft dit mogelijk gemaakt, door uitgebreid marktonderzoek te doen en ook door bij verschillende banken tegelijkertijd een aanvraag te starten, daarbij ​lettende op mijn financiële achtergrond waardoor wij zeker waren van een lening voor het gevraagde bedrag."

  Kaveh Khonsari

  KLANT UIT LONDEN - KOOPPRIJS : €325.000
 • "Mortgage Direct was voor mij zeer profesioneel en efficient in het vinden van een heel goed hypotheek product. Ik adviseer makelaars van harte die nog niet met hun samenwerken dit zeker te doen."

  Michel Vecchi

  KLANT UIT Italy - KOOPPRIJS: €800.000
 • “Wederom was Mortgage Direct het enige bedrijf in staat om een hypotheek af te sluiten voor onze klanten!”

  Yvonne Anderson

  Everything Ibiza Estate Agency - everythingibiza.com

© 2006-2018 Mortgage Direct S.L. Inscrita en el Registro Mercantil de Valencia. CIF: B97701569. C/Caballeros 37-2, 46001 Valencia, Valencia, Spain. Alle rechten voorbehouden.. naar begin pagina