mortgage

aanvragen

Wie zijn wij

Katherine Katherine Walkerdine BA (Hons) Cert PFS Cert CII (MP)
MedeoprichterKatherine woont 12 jaar in Spanje en richtte Mortgage Direct op in 2006. Daarvoor had zij 15 jaar haar eigen praktijk in Londen en adviseerde groot-vermogende cliënten over hun investeringen en fiscale planning – ze heeft nog steeds de FCA en UK hypotheek kwalificaties. Haar belangrijkste rol is het adviseren van klanten en de strategische ontwikkeling van het bedrijf om te waarborgen dat Mortgage Direct zijn positie als marktleider in Spanje behoudt.

 

20

Kevin Kevin Monger
MedeoprichterKevin heeft samen met Katherine in het begin van 2006 Mortgage Direct opgericht. Naast gespecialiseerd in hypotheek advies voor groot-vermogende klanten, houdt Kevin zich ook bezig met de PR van het bedrijf waaronder het schrijven van artikelen over de Spaanse hypotheekmarkt. Voorafgaand aan het oprichten van Mortgage Direct, werkte Kevin 11 jaar in het Verenigd Koninkrijk in de pensioensector, waarvan 7 jaar als consultant bij Mercer, een van ‘s werelds toonaangevende actuariële Firms.

 

20

Jacqueline Jacqueline Moulen MSc, BSc Int. Bus. Cert Business School Getúlio Vargas (MBA) en (IMM)
Sales AdviseurJacqueline heeft een Masters / MBA in International Business Administration en heeft een gedegen achtergrond in de financiële wereld en het bedrijfsleven. Ze werkte eerder voor bekende verzekeraars in Nederland (Achmea) en Spanje en zet haar vaardigheden in om het partnernetwerk te laten groeien en om klanten te adviseren over hun hypotheek behoeften. Ze komt oorspronkelijk uit Nederland, maar heeft in Brazilië gewoond en nu Spanje en is vloeiend in verschillende talen, waaronder Portugees en Duits.

 

20

Bozena Bozena Brunowska Cert CII CeFa CeMap
Hypotheek Adviseur
Bozena heeft de afgelopen 20 jaar in Engeland gewoond en heeft gedurende deze periode in verschillende posities gewerkt binnen de financiële sector. Waaronder binnen de accountancy en de banksector en daarnaast is zij financiëel gekwalificeerd adviseur. Bozena heeft verschillende kwalificaties waaronder de CeMAP hypotheek erkenning, en de FPC 1,2 & 3 financiëel advies kwalificaties. Daarnaast is ze volledig erkend accountant. Haar moedertaal is pools, daarnaast is ze ook vloeiend in Engels en Russisch. 

20

Round_Andy Andy Weeks
Marketing Director/ConsultantAndy woont sinds 2002 in Spanje en is vloeiend in de taal. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in sales, marketing en reclame en heeft samengewerkt met vele toonaangevende bedrijven, waaronder Vodafone, Motorola en Honda Europe. Hij adviseert Mortgage Direct al enkele jaren jaren op het vlak van imago en het verder ontwikkelen van het merk.

 

20

Jonas Jonas Kaspersen
Business Development AdviserSinds zijn aantreden begin 2013 is Jonas betrokken geweest bij het optimaliseren van alle aspecten van de Mortgage Direct waardeketen. Jonas heeft een diploma in ‘Interculturele Marketing en Communicatie’, gericht op Latijns-Amerikaanse markten, die is aangevuld met werkervaring op het gebied van digitale marketing, sales, klantenservice en business development in diverse sectoren, waaronder NGO’s, start-ups en diverse bedrijven, waaronder Apple. Hij brengt een innovatieve benadering bij de ontwikkeling van het business model van Mortgage Direct.

 

20

Sasha Sasha Herssens
Campagnes & Technische ondersteuningSasha Is de maker van Mortgage Direct nieuwsbrief campagnes, zowel in het formaat/ontwerp en de distributie. Hij werkt nauw samen met Jonas Kaspersen en als een team, zijn ze sterk betrokken bij het nieuwe affiliate software programma om het te af te steppen op de behoeften van de partners van Mortgage Direct. Hij houdt ook toezicht op de website in het algemeen en is voortdurend op zoek naar manieren om de functionaliteit van de site voor zowel klanten als partners te verbeteren.

 

20

© 2006-2018 Mortgage Direct S.L. Inscrita en el Registro Mercantil de Valencia. CIF: B97701569. C/Caballeros 37-2, 46001 Valencia, Valencia, Spain. Alle rechten voorbehouden.. naar begin pagina